search

30 martie 2011

Imagini targ Green Fair

Primul targ la care am participat anul acesta a trecut. Gradina Green Hours ne-a oferit spatii la discretie, aer racoros si umbrele de ploaie. Desi a fost destul de inchisa si rezervata vremea, ne-am destins, ne-am imprietenit cu ceilalti expozanti si uite-asa a trecut si timpul. Si printre rafalele de vant si picaturile de ploaie, am fost vizitati si de cativa curiosi, unii chiar cunoscatori ai artei origami; ceea ce m-a bucurat enorm. M-am despartit atunci si de cateva figurine la care tineam foarte mult, dar ma bucur ca vor incanta alte priviri si vor smulge alte zambete.
Si ca sa vedeti exact cum a fost si unde s-a desfasurat totul, am sa postez cateva poze cu noi, paperdecor.






20 martie 2011

Green Fair expozitie




Sambata si duminica viitoare ne vedem in gradina Green Fair, cu noi decoratiuni, veselie si ganduri bune.
Va astept!

17 martie 2011

Invitatii de nunta handmade

Micile carduri personalizate sunt daruite in semn de apreciere si respect oaspetilor (viitorilor nuntasi), pentru a anunta casatoria tinerilor indragostiti.
De-a lungul timpurilot au aparut numeroase modele de invitatii. Unele ni se potrivesc, altele nu. Fiecare va alege diferit, in functie de personalitatea pe care o are.


Foarte important este mesajul pe care-l vom transmite, din punct de vedere al aspectului. Invitatiile colorate exprima veselia, cele sobre seriozitatea, iar cele cu panglici si snururi dau senzatia unui lucru vechi, pretios.
Ca si invitatia, plicul isi are importanta lui. Acesta nu trebuie sa fie foarte incarcat. El trebuie sa fie simplu, discret, pentru a plasa toata atentia asupra invitatiei.


Dupa ce am trecut in revista cateva dintre cele mai importante aaspecte ale unei invitatii de nunta, va voi prezenta invitatiile realizate de mine prin tehnica quilling.
Sunt create la rugamintea unei prietene, care-si doreste pentru nunta ei ceva deosebit, realizat handmade.
Culorile alese sunt calde, pastelate, pentru a oferi o nota de eleganta si delicatete invitatiilor.


Dimensiunea aleasa ofera acestora un caracter deosebit, fiind incadrate intr-un spatiu mic, de 10cm x 11 cm .

La cerere se pot realiza si in alta gama coloristica si la orice alta dimensiune.

13 martie 2011

Curs de quilling- Asociatia Deschide-ti sufletul



Desfasurarea acestui curs este posibila cu sprijinul Ceinariei GreenTea, aceasta oferindu-ne spatiul necesar cursului in mod gratuit. Gestul frumos pe care il fac cei de la Ceainaria GreenTea ne va ajuta sa oferim cate o masa calda copiilor de la centrul socio-educativ “Deschide-ti Sufletul”! Intr-o lume in care suntem din ce in ce mai preocupati de propria bunastare este de laudat si apreciat efortul oamenilor cu sufletul deschis de sprijini pe cei aflati in situatii grele.

Multumim Ceainariei GreenTea pentru sprijinul acordat!

Structura curs:

26.02 Martisoare cu ajutorul quilling-ului,

05.03 Felicitari pentru 8 Martie,

19.03 Rama foto/oglinda decorata cu fasii de hartie,

02.04 Animale din quilling,

16.04 Decoratiuni pentru Paste,

30.04 Tablouri prin tehnica quilling,

14.05 Flori de primavara, imbinare tehnici quilling si origami,

28.05 Curs dedicat copiiilor,

11.06 Agende decorate cu ajutorul quilling-ului.

Inscrierile se fac cu minimum 24 de ore inainte de inceperea ficarei sedinte mentionate mai sus, in limita locurilor disponibile.

Taxa de participare la o sedinta a cursului este de 25 de lei si include toate materialele necesare.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la madalina.gogorita@deschidetisufletul.ro sau la 0722276136

6 martie 2011

Decoratiuni pentru biroul tau

Aceasta decoratie este realizata prin tehnica origami, fiind create pentru prima data de maestrul origami Tomoko Fuse.


Tehnica origami constitue arta plierii hartiei colorate in modele vii , obiecte sau forme abstracte, majoritatea fiind realizate dintr-un patrat de hartie.

Cu ajutorul patratelor de hartie colorata am realizat si aceasta decoratie in forma de cub, pentru care am folosit 6 hartii de culoare roz, cu dimensiunea de 9x9 cm.

Patratul de hartie se pliaza pe laturi si pe diagonalele mici (conform modelului din poza). Colturile se pliaza la interior, apoi laturile se aduc la mijlocul piesei, obtinandu-se forma ca in poza. Se pliaza 6 astfel de piese.








Pentru imbinarea pieselor formate avem nevoie de 12 patrate de culoare roz inchis, de dimensiunea 4,5x4.5 cm . Fiecare patrat isi pliaza colturile spre interior, pana la mijlocul piesei.

Intre 2 piese mari va sta o piesa mica, de culoare roz inchis.

Dupa lipirea tuturor pieselor vom obtine un cub deosebit.

Il numesc deosebit pentru ca poate avea mai multe intrebuintari.

Poate fi folosit cu succes, atat pe post de decoratie la birou, acasa sau la intr-un salon, cat si pentru diverse evenimente festive.






Va las pe voi sa-i dati intrebuintarea pe care o doriti.

Sper ca acest tutorial sa va ofere o idee buna de cadou. Pentru a vedea si alte modele decorative din hartie, vizitati si paperdecor.blogspot.com