search

28 august 2011

rama decorata quilling

se ia o rama foto, se dezasambleaza si se picteaza. Se astepta 2-3 zile, daca se picteaza in culori de ulei. Se aduc cateva fasii de hartie si se ruleaza. Se lipesc pe rama , se asambleaza rama la loc si gata! Avem o rama foto pictata in culori de ulei si decorata cu tehnica quilling, cu un trenulet aniversar.
Am realizat-o pentru un bebe, Tiberiu Filip. A primit-o cadou la botezul Sfant.

23 august 2011

wedding decorations

La cererea unei agentii de event planning ( http://www.pastelle.ro/) am creat cateva decoratiuni si marturii pentru un eveniment deosebit.
M-am pregatit cu mult calm si am facut totul cu mare drag.
Am creat stelute, trandafiri si crini. Stelutele le-am creat din carton subtire, maro cu crem si verde, iar trandafirii si crinii din hartie tiparita cu un text despre dragoste. La coditele florilor l-am avut ca ajutor pe tata.
Iata ce a iesit!
revista atelierul - primul numar tiparit

in sfarsit , dupa multe asteptari, Revista Atelierul iese din tiparele tipografiei direct in librarii.

Marţi, 16 august, librăria Anthony Frost a găzduit lansarea ediţiei tipărite a primei reviste de handmade din România – revista Atelierul.
Ne-am bucurat să avem alături de noi, la evenimentul de lansare, parteneri vechi şi noi, dar şi cititori şi artizani, oameni pasionaţi de frumos la fel ca noi.

Primul număr tipărit al revistei Atelierul are ca temă DIY (Do It Yourself) aşa că am adunat în el tutoriale din cele mai diverse: de la accesorii chic cum sunt floricelele faux-croşetate, la lucruri practice: un organizer de perete, un suport de creioane origami sau o broască ţestoasă – pernuţă de ace.

Am învăţat cum să ne organizăm atelierele cu inspiraţie şi care sunt cele mai creative moduri în care ne putem aminti de momentele speciale.

Am aflat cum sunt şi cum se fac deliciile pentru baie I love my skin, iar Gabriela Iancu ne-a încântat cu reţeta ei pentru fericirea făcută acasă – un smoothie din fructe exotice.

Am povestit cu Carla Szabo despre sursele de inspiraţie pentru accesoriile ei colorate şi cu fetele cochete de la VeloBello despre viaţa pe două roţi. Am făcut cunoştinţă cu incubator107 şi ne-am bucurat să aflăm de atelierele lor practice. Și pentru că vorbim de ateliere, am adăugat şi o cronică a Atelierului DIY pe care l-am ţinut în cadrul festivalului Street Delivery.

Dacă v-am făcut curioşi să citiţi primul număr tipărit al revistei Atelierul aflaţi că îl puteţi comanda direct la adresa contact@revista-atelierul.ro sau îl puteţi cumpăra din următoarele locuri: Libraria Engleză Anthony Frost (Calea Victoriei 45), Jumătatea Plină (MNAC), Clandestino (Bd. Carol I 63), Pukka Food (Str. George Vraca 7), Soul Rebel (Str. Blanari 14-16), Hippie Hippie Shake (Hanul cu Tei), CeaiEtc (str. Castelului 37, Braşov) şi târgurile Grădina cu artişti din Bucureşti şi Art Boutique din Sibiu.


Ma gasiti si pe mine printre paginile acestei reviste, cu un tutorial despre realizarea suporturilor pentru creioane.