search

29 mai 2011

Rame foto decorate manual

Pentru cei care nu vor sa-si ascunda amintirile printre albumele cu poze, am creat si decorat cateva rame foto. Sunt rame din lemn, pictate manual folosind culori de ulei si decorate cu margele, fasii de hartie – prin tehnica quilling si diverse accesorii.
Rama are o dimensiune de 13,3 x 18,3 cm, cu dimensiune de afisare poza de 13,5 x 8,4 cm , dimensiune poza 10 x 15 cm, putand fi expusa atat vertical cat si orizontal.
Ramele foto pot fi decorate pentru o anumita tema, in care sa se incadreze perfect poza. Astfel am creat o rama foto cu tema marina, perfecta pentru amintirile de la mare, care sa imprime vizionarului senzatia de cald, liniste, relaxare, concediu.


O alta tema folosita, pentru decorarea ramelor foto, este cea a evenimentelor. Fie ca este un eveniment special, deosebit fata de altele, sau un eveniment in familie, rama foto decorata cu hartie – prin tehnica quilling si accesorizata cu margele aduce o nota aparte pozei, facand-o mai speciala, unica, asa cum a fost si evenimentul imortalizat prin poze.


Cea de-a treia tema folosita pentru ramele foto, prezentate aici, este tema florala. Aceasta se poate folosi pentru mai multe categorii de poze, in functie de coloristica pozei, de luminozitate, de incarcatura emotionala, dar si de cat de incarcata este poza cu detalii.
Pentru a nu incarca foarte mult sfera vizuala, este de preferat folosirea a maxim 3-4culori, folosind paleta cromatica, pentru a realize o rama foto deosebita, unica, asa cum este fiecare obiect realizat handmade.
Pentru ultimele rame foto am folosit atat tehnica quilling cat si tehnica origami.Articolul apare si in revista atelierul
http://www.revista-atelierul.ro/2011/05/31/rame-foto-decorate-manual/

7 comentarii:

 1. There is an award waiting for you on mz blog! :)

  RăspundețiȘtergere
 2. multumesc, ma bucur tare mult ca va plac ramele mele.

  RăspundețiȘtergere
 3. Imi plac aceste rame..se pot folosi la bloguri??? se pot pune pe ele o imagine si un text???ai si alte forme??Cum le faci! O seara buna!

  RăspundețiȘtergere
 4. nu stiu cum vrei sa le folosesti la bloguri, dar se pot pune ce vrei pe ele, ca poza, sau pictat ceva anume pe rame, pentru reclama la blog, daca la asta te referi. Contacteaza-ma pe email, pentru mai multe detalii.
  multumesc.

  RăspundețiȘtergere