search

5 septembrie 2011

expozitie green fair

"Green Fair este o expozitie cu vanzare de creatii handmade, gazduita lunar in Gradina Green Hours din Bucuresti, calea Victoriei 120, care nu se vrea a fi doar o expozitie cu vanzare ci si o intalnire cu tinerii artisti si creatiile lor, un schimb de idei in atmosfera boema a gradinii"

Toamna se numara bobocii! La Green Fair se numara creatiile inedite, pregatite cu talent si migala de catre artizani si artisti spre incintarea iubitorilor de arta si handmade.

Totodata ne vom aduna in Casuta cu Povesti, in fiecare zi intre orele 11:30 - 17:30, pentru a aduce zimbete pe chipul celor mici, si nu numai.

La aceasta editie, copiii vor desena, picta, isi vor putea alege un personaj de poveste. Green Fair ii ajuta sa fie zine, printese sau vajnici eroi si va pasi alaturi de ei in lumea povestilor, avind un ghid nemaipomenit, actrita Coca Zibilianu care va da glas povestilor copilariei


Va astept cu drag !

Un comentariu:

  1. pe masuta mea colorata veti gasi rame foto pictate, felicitari, suporturi pentru lumanari si pahare, suporturi pentru creioane si scobitori, dar si globuri florale decorative.

    Va astept cu ceai cald:)

    RăspundețiȘtergere